Marmara Depremi ne zaman olacak? Prof. Dr. Naci Görür tarih verdi!

25 senedir İstanbul’un depreme hazırlanması gerektiğini ifade ettiklerini belirten Görür sözlerini şöyle sonlandırdı: “Gönül ister ki bu tehlikenin boyutunu görenler sadece araştırma, çalışma değil bizi yönetenler de farkına varsın, önlem alsın, İstanbul'u depreme hazırlasın. 25 senedir ‘İstanbul depreme hazırlansın’ diye bağırıyoruz. Yani 1999 depreminden sonra onu söylemeye başladık, 25 sene geçti daha bir şey yok ortada. Ortada ne var? Hükümet ile belediyenin kavgası var. Bir kent hükümetiyle, yerel yönetimiyle, halkıyla el ele, kol kola, omuz omuza, inanç birliğiyle çalışmazsa, gece-gündüz uğraşmazsa depreme hazırlayamazsınız, sonucu çok kötü olur.

Bunu gördüğünüz halde biz başka hangi mevzuları konuşuruz görüyorsunuz, yani hayat memat meselesi diye ‘Beka’ meselesi diye siyasetçilerin, neyi konuştuğunu görüyoruz. Güler misin, ağlar mısın?”

İşte millete domuz eti, sakatat, tek tırnaklı hayvan yediren firmalar! İl il tam listesi açıklandı BİM market 10-13 Ekim 2024 indirim kataloğu yayımlandı! Çiftlik sahibi her şeyi anlattı: Yaban domuzu eti kullanıyorlar! Türkiye’nin en zengin 28 iş insanı belli oldu! Forbes açıkladı, liste güncellendi: En yoksul Türkiye illeri açıklandı ; TÜİK verilerine göre bu okulu bitirenler daha fakir A101 market 10 Ekim 2024 tarihinden itibaren geçerli Aldın Aldın aktüel indirimlerinde neler var?