Marmara Denizi'ndeki deprem büyük depremin habercisi mi? Şükrü Ersoy: 'Enteresan yerlerden biri'

Afet ve Acil Yardımlaşma Yönetimi Başkanlığı (AFAD), dün akşam Marmara Denizi'nde 4.1 büyüklüğünde deprem olduğunu açıkladı. Peki bu deprem beklenen İstanbul depremini tetikler mi? Prof. Dr. Şükrü Ersoy, "Burada kuzey ve güney yönleri olarak bir hareketlilik var. Burası enteresan yerlerden birisi. Dikkat edilmesi gerekiyor" dedi. Bir yorum da Naci Görür ve Ahmet Ercan'dan geldi.

AFAD'ın verilerine göre; Marmara Denizi'nde Balıkesir'e 09.70 kilometre uzaklıkta yerin 7.18 kilometre altında 19 Temmuz'da saat 22.26'da 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

A101 market 19 Eylül 2024 tarihinden itibaren geçerli Aldın Aldın aktüel indirimlerinde neler var? A101 market 19-25 Eylül 2024 indirim kataloğu yayımlandı! Dünyanın en güvenli ve en tehlikeli ülkeleri açıklandı: Türkiye'nin sırası belli oldu El Nino bitti, La Nina dönemi geliyor! Türkiye donacak Keskin hafızaya sahip olmanın sırrı 5 baharat - İbn-i Sina asırlar önce önerdi! Yaşam süresi en uzun olan iller açıklandı ; Özellikle kadınlar buraları tercih ediyor