Markette elimiz hep o ürünlere giderdi! İşte hileli süt, yoğurt, tereyağı ve peynir markaları

Herkes gündemine Köfteci Yusuf'u aldı ama Tarım ve Orman Bakanlığı'nın yayınladığı tağşiş listesinde süt ve süt ürünlerinde yapılan hileler de gözden kaçmadı. İşte süt, yoğurt, kaşar peyniri, beyaz peynir, kaymak ve tereyağı ürünlerinde tespit edilen hileler.

Tarım ve Orman Bakanlığı, il il taklit ve tağşiş ürünlerini paylaştı. Süt ve süt ürünlerinde yapılan hile yöntemleri pes dedirtti. Ürünlerinin tamamının keçi sütü olduğunu iddia eden bir dondurmacıda keçi sütüne rastlanmadı, manda yoğurdu olarak satılan ürünün tamamı koyun yoğurdu çıktı. Ancak hepsi bu ürünlerle de sınırlı değil. İşte Bakanlığın açıkladığı tağşiş listesine göre süt, yoğurt, kaşar peyniri, beyaz peynir, kaymak ve tereyağı ürünlerinde tespit edilen hileli ürünlerin tamamı:

Markette elimiz hep o ürünlere giderdi! İşte hileli süt, yoğurt, tereyağı ve peynir markaları Sağlıklı baharat oldu mu size 'hileli' baharat! Bakanlık, o sahtekarları da isim isim verdi Kök ve taban maaş tarih olacak, hesapta prim esas alınacak İstanbullular dikkat: 30 ilçede elektrik kesintisi olacak! BEDAŞ, AYEDAŞ duyurdu hemen kontrol edin! Aydın’da bol bol yetişiyor kurusu daha faydalı ; Japonların zekası bundan geliyor İstanbul’un yanı başında ; Sürekli arsa ve tarla satın alıyorlar – Giden dönemiyor