Manisa'daki deprem Marmara fayını tetikler mi? Deprem uzmanları yanıt verdi, çağrı yaptı

Manisa'da gece saatlerinde 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem çevre illerden de hissedildi. Peki bu deprem, Marmara'daki fayı tetikler mi? Deprem profesörü Şükrü Ersoy ve Prof. Dr. Ahmet Ercan bu soruya yanıt verdi. Prof. Dr. Naci Görür de depremin hemen ardından sosyal medya hesabı üzerinden bölge halkına çağrıda bulundu.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi Başkanlığı'nın verilerine göre, saat 01.36’da merkez üssü Manisa'nın Soma ilçesi olan 4.8 büyüklüğünde deprem oldu.

Sur canisi Semih Çelik odasının fotoğrafları ortaya çıktı! İşte evinden çıkanlar... NOW TV hemen fişini çekti! Final kararı oyunculara tebliğ edildi herkes neye uğradığını şaşırdı Mandalinanın beyaz liflerini temizliyorsanız hemen vazgeçin. Çok şaşıracağınız faydası ortaya çıktı İngiltere’nin meşhur temizlikçisi açıkladı. Sadece 1 damla yetiyor Bir ilimizde yanardağ riski! Bilim insanları magma odaları keşfetti: Püskürme ihtimali gündemde Bugün yurt genelinde hava sıcaklıkları nasıl olacak?