Manisa'daki deprem Marmara fayını tetikler mi? Deprem uzmanları yanıt verdi, çağrı yaptı

Manisa'da gece saatlerinde 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem çevre illerden de hissedildi. Peki bu deprem, Marmara'daki fayı tetikler mi? Deprem profesörü Şükrü Ersoy ve Prof. Dr. Ahmet Ercan bu soruya yanıt verdi. Prof. Dr. Naci Görür de depremin hemen ardından sosyal medya hesabı üzerinden bölge halkına çağrıda bulundu.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi Başkanlığı'nın verilerine göre, saat 01.36’da merkez üssü Manisa'nın Soma ilçesi olan 4.8 büyüklüğünde deprem oldu.

34 senelik servis ustası açıkladı : Çamaşır makinesine 1 bardak eklendiğinde fişek gibi çalıştırıyor A101 market 5-11 Ekim 2024 aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! A101'de hangi ürünlerde indirim var? Sur canisi Semih Çelik odasının fotoğrafları ortaya çıktı! İşte evinden çıkanlar... Hakem Elif Karaarslan kimdir? Orhan Erdemir Elif Karaarslan olayı ne, kaç yaşında? NOW TV hemen fişini çekti! Final kararı oyunculara tebliğ edildi herkes neye uğradığını şaşırdı İngiltere’nin meşhur temizlikçisi açıkladı. Sadece 1 damla yetiyor