Liste açıklandı! İşte en kolay Schengen vizesi veren ülkeler!

Son yıllarda Türk vatandaşları Avrupa ülkelerinden Schengen vizesi alma konusunda büyük zorluk yaşasa da yapılan yeni bir araştırma vize almak isteyenler için alternafitleri ortaya koydu. Türk vatandaşlarına en kolay Schengen vizesi veren ülke de belirlendi.

Avrupa ülkeleri, Türk vatandaşlarına Schengen vizesi verme konusunda oldukça titiz davranıyor ve her 100 Türk başvurudan 26'sını reddediyor. Bu durum, vize reddi oranlarında tarihi bir rekorun kırılmasına yol açarken, Türk vatandaşlarına en kolay Schengen vizesi veren ülke de belirlendi.

Naci Görür'den tedirgin eden deprem uyarısı: Sismik boşluk ve enerji "büyük depremi" öne çekti 37 yıllık sanayiciden 900.000 TL’ye 8 otomobil tavsiyesi; Tamiri ucuz ve kolay oluyor Prof. Dr. Sözbilir o bölgeye dikkat çekti! 6 Şubat'ta deforme oldu, 7 ve üzeri deprem üretebilir Yeryüzü cehenneminde çalışana 1.2 milyon dolar maaş! Ve 2024 yılının en iyi hatchback modelleri açıklandı: Otomobil tutkunları bile ilk 10'a şaşırdı Aradığınız un helvası tarifi işte bu * Helva ipek gibi ve tam kıvamında olacak