Leyla Aydemir olayı nedir? Leyla bebek olayı akıllara geldi: Leyla Aydemir nasıl öldü?

Leyla Aydemir olayı nedir? Diyarbakır’da 8 yaşında katledilen Narin Güran’ın ardından geçtiğimiz yıllarda yaşanan Leyla Aydemir olayı akıllara geldi. Ağrı’da 2018 yılında bayramlaşmak için geldiği evde birden kaybolan ve günler sonra cansız bedeni bulunan minik Leyla’nın nasıl öldüğü araştırılıyor. 8 yaşındaki Narin’in cansız bedeninin bulunmasının ardından Leyla Aydemir nasıl öldü? sorusu da merak edildi.

Leyla Aydemir olayı nedir? Leyla Aydemir nasıl öldü? soruları araştırılıyor. Diyarbakır Sur’da 8 yaşındaki Narin’in kaybolması ve günler sonra çuval içinde cansız bedeninin bulunmasının ardından vatandaşlar Leyla Aydemir olayını hatırladı. Detayları hatırlayamayanlar ise konuyu araştırmaya başladı. Trajik bir şekilde benzerlik gösteren iki olaya ilişkin gelişmeler araştırılıyor.

SONAR'DAN ÇARPICI SEÇİM ANKETİ İŞTE OY FARKI - TIKLA ÖĞREN

Dünyanın en güvenli ve en tehlikeli ülkeleri açıklandı: Türkiye'nin sırası belli oldu A101 market 19 Eylül 2024 tarihinden itibaren geçerli Aldın Aldın aktüel indirimlerinde neler var? A101 market 19-25 Eylül 2024 indirim kataloğu yayımlandı! El Nino bitti, La Nina dönemi geliyor! Türkiye donacak Keskin hafızaya sahip olmanın sırrı 5 baharat - İbn-i Sina asırlar önce önerdi! Yaşam süresi en uzun olan iller açıklandı ; Özellikle kadınlar buraları tercih ediyor