Konut fiyatlarında Anadolu rekor kırdı: İstanbul kümeye düştü!

Konut liginde sıralama değişti. Şehirlerdeki yıllık fiyat artış oranına bakıldığında İstanbul 81 il içinde 70’inciliğe düştü. Geçtiğimiz yıllarda zirveyi zorlayan Antalya 9’uncu sıradan 78’inci sıraya geriledi. Büyük şehirlerde fiyat artışı yavaşlarken zirveye Anadolu kentleri yerleşti. İşte zirveye yerleşen Anadolu şehirleri...

Konut fiyatları yükselmeye devam ederken, artış hızında yavaşlama yaşanıyor. TCMB tarafından açıklanan Aralık 2023 verilerine göre; Türkiye genelinde konut fiyatlarında aylık artış yüzde 1.15, yıllık ise 75.5 oldu. Böylece aylıkta son 4 yılın, yıllıkta son 2 yılın en yavaş artışı görüldü.

Ağızda dağılan gerçek un kurabiyesi : Sadece 3 malzemeyle pastane usulü böyle oluyor Piyasaya rüzgar gibi girmişti : Perakende devi iflas başvurusuna hazırlanıyor Tavuğun besin değerini yok eden hata , hasta bile yapıyor : Bugüne kadar hep küçümsedik A101 market 12 Eylül 2024 perşembe aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! Ve Türkiye'deki en ucuz 125 CC motosikletler belli oldu! İşte kuryelerin en çok tercih ettiği model Ne İstanbul, ne Ankara... Türkiye'nin en zengin ili belli oldu!