Kerem Aktürkoğlu Benfica'da! Muhammed Kerem Aktürkoğlu kimdir?

Kerem Aktürkoğlu Portekiz Premier Ligi ekiplerinden Benfica’ya transfer oldu. Benfica’ya transferi ile gündem olan yıldız futbolcu Kerem Aktürkoğlu’nun hayatı ve kariyeri araştırılmaya başlandı. Muhammed Kerem Aktürkoğlu kimdir? Kerem Aktürkoğlu kariyeri boyunca hangi takımlarda oynadı? İşte detaylar…

Muhammed Kerem Aktürkoğlu kimdir?

21 Ekim 1998 yılında İzmit’te doğan Muhammed Kerem Aktürkoğlu, sol kanat mevkiinde oynayan Türk millî futbolcudur. Primeira Liga takımlarından Benfica'da forma giymektedir.

21 Ekim 1998'de İzmit'te doğan Kerem Aktürkoğlu, 2011 yılında 13 yaşındayken, doğduğu şehirdeki Gölcükspor altyapısına girdi. Burada geçirdiği iki yılın ardından Hisareynspor altyapısına transfer olan Aktürkoğlu, 2015'te İstanbul Başakşehir altyapısına transfer oldu ve bir sene sonra profesyonel sözleşme imzaladı. 2016'da bir seneliğine Bodrumspor'a kiralandı. 2018'de Başakşehir'den ayrılarak Karacabey Belediyespor'a gitti.

Osmanlı Devleti döneminde yaşasaydınız nereli olurdunuz? İşte Türkiye’nin illeri eski isimleri Zemini en çürük ilçeler belli oldu : İstanbullular kamyonu doldurup terk ediyor İşler ters gitti kanal gözünün yaşına bakmadı! Kanal D final kararı aldı Biber dolmasını bir de böyle deneyin! Lezzetine bayılacak, artık hep böyle yapacaksınız Herkes sadece limon biliyor ; Pirinci parlatmak için 1 tane eklemek yeterliymiş Semih Çelik kimdir? Önce Ayşenur Halil'i sonra İkbal Uzuner'i katletti! Semih Çelik nereli?