Kasap reyonundan geçerken 2 kez düşünün! Halka, sucuk diye eşek eti yediren dev firmalar açıklandı

Tarım ve Orman Bakanlığı, il il tağşiş ürünlerini açıkladıktan sonra şimdi de sucuk için özel bir liste duyurdu. Bakanlığın açıkladığı listeye göre sucuğa eşek eti karıştıran markalar belli oldu. Aralarında dev firmalar da var. İşte eşek eti bulunan sucuk markaları.

Türkiye, Tarım ve Orman Bakanlığı'nın açıkladığı tağşiş listesi ile çalkalanırken bir yeni liste daha açıklandı. Bu listede sadece sucuk ürünü yer aldı. Meğerse sucuk eti diye "tek tırnaklı eti" ve "sakatat" yedirmişler. Bakanlık, eşek eti kullanan firmaları tek tek açıkladı. Aralarında dev gıda şirketlerinin de yer aldığı liste sağlık bakımından da endişe yarattı. İşte son tağşiş listesine göre sucuklarında tek tırnaklı havyan ve sakatat kullanan markalar:

TESLA’YI GÖLGEDE BIRAKAN ÜRETİCİDEN KÖTÜ HABER * ELEKTRİKLİ OTOMOBİL DEVİ İFLAS ETTİ (TIKLA ÖĞREN)

Prof. Dr. Ahmet Ercan'dan kritik uyarı geldi: 'Bu deprem önemlidir' Kasap reyonundan geçerken 2 kez düşünün! Halka, sucuk diye eşek eti yediren dev firmalar açıklandı Meteoroloji uzmanı açıkladı: Soğuklar soba yaktıracak Elektrikli Araç Şarj Maliyetleri Açıklandı ; Türkiye Sıralamada Norveç’ten İyi – İşte Tam Liste… Canını iste malını isteme * Zodyak’ın en cimri 4 burcu Meteorolojiden 6 il için kuvvetli yağış uyarısı