Kamyon otomobilin üzerine devrildi

Kuzey Marmara Otoyolu Beykoz mevkisinde beton blok yüklü kamyonun üzerine devrildiği otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti.

Otoyolda Fatih Sultan Mehmet Köprüsü istikametinde seyir halindeki 34 UR 7050 plakalı İstanbul Büyükşehir Belediyesine ait beton blok yüklü kamyonun sürücüsü Kutlay T. Beykoz mevkisinde iddiaya göre lastiğin patlaması sonucu direksiyon hakimiyetini kaybetti.

Kamyon, aynı yönde ilerleyen 34 DRR 698 plakalı Ozman Baran Öz'ün (20) kullandığı otomobilin üzerine devrildi. Kamyon ve otomobil, yolda yaklaşık 100 metre sürüklendi.

Zeytinyağı ile karıştırıp tüketenler hastane yolunu unutuyor ; Osman Müftüoğlu da öneriyor En çok çalınan arabalar açıklandı! Bu otomobil markaları hırsızların hedefinde Ford’un Amerika’da en çok satan otomobilleri Türkiye’ye geldi. Pazarı domine edecek! Kireci ve lekeyi söküp atıyor. TikTok’ta viral olan bu yöntem ile musluğunuzu pasparlak yapın! Oto galericiden 1 milyon TL’lik otomobil tavsiyesi ; Premiumlar ve masrafsızlar aynı listede Kestane kabuklarını fıstık soyar gibi soymanın sırrı açıklandı