Kamuya personel alımı yapılacak! İşte bazı memur alımı ilanları ve başvuru şartları

TÜRASAŞ 188 İŞÇİ ALIMI YAPACAK

TÜRASAŞ Genel Müdürlüğüne bağlı Sakarya, Sivas ve Eskişehir Bölge Müdürlüklerinde istihdam edilmek üzere belirsiz süreli iş sözleşmesi ile çalıştırılmak üzere daimi işçi alımı yapılacak.

Sakarya Bölge Müdürlüğü'ne 22 mekaniker vagon, 3 elektrik işçisi, 3 kalorifer tesisatçısı, 2 NC/CNC Tezgah Operatörü, 4 boyacı, 6 kaynakçı, 10 elektrikçi; Sivas Bölge Müdürlüğü'ne 30 kaynakçı, 13 NC/CNC Tezgah Operatörü; Eskişehir Bölge Müdürlüğü'ne 43 NC/CNC Tezgah Operatörü, 25 elektrikçi, 12 motor tamircisi, 10 kaynakçı, 3 kalorifer tesisatçısı, 2 tren teşkil işçisi alınacak.

22 Temmuz 2024 tarihinde başlayan başvurular 26 Temmuz 2024 tarihinde sona erecek.

Domates ve salatalığı birlikte tüketenlerin dikkatine... Çoğu kişi bu zararından habersiz MasterChef okyanus tarifi! Mehmet Şef’in özel tarifi okyanus nasıl yapılır? Ev alacaklar dikkat! Konut kredisinde faizler düştü: Başvuru şartları neler? Tek tek incelendi en iyi sedan otomobiller seçildi! İşte en iyi 15 sedan otomobil 25 devlet kurumu ilana çıktı: Personel alınacak 1 milyon aboneyi ilgilendiriyor... Elektrik ve doğalgaz faturalarına yeni sistem geliyor