Kahramanmaraş sallandı, Prof. Dr. Ahmet Ercan'dan artçı uyarısı geldi: 2027'ye kadar sürecek

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Kahramanmaraş Pazarcık'ta 5.0 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Deprem çevre illerde de hissedildi. Peki daha büyük bir deprem olur mu? Prof. Dr. Şükrü Ersoy ve Prof. Dr. Okan Tüysüz yanıtladı. Artçı deprem uyarısında bulunan Prof. Dr. Ahmet Ercan ise artçıların 2027'ye kadar sürebileceğini söyledi.

Kahramanmaraş'ta saat 09.31'de 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sarsıntı, Adana, Kahramanmaraş, Osmaniye ve Gaziantep olmak üzere birçok kentte hissedildi.

KAHRAMANMARAŞ DEPREMİ ÖNCÜ MÜ ARTÇI MI UZMANI AÇIKLADI - TIKLA ÖĞREN

32 yıllık tamirci açıkladı : En çok sanayiye giren 3 otomobil markası Türkiye'nin ünlü kolonya markasına 'acil toplatma' kararı! Sahibi apar topar açıklama yaptı Narin Güran cinayetini böyle manipüle ettiler: Yangın çıktı, elektrikler kesildi 43 yıllık uzman ölçtü: En az yakıt harcayan 10 otomobil markası ve modeli belli oldu Türkiye'deki tüm iller tek tek açıklandı! İşte il il erkek ve kız bebeklere en çok verilen isimler Uzmanlara göre birkaç sene içerisinde kaybolacak 7 meslek