Kaçan kurbanlıklar vatandaşlara zor anlar yaşattı! İşte ilginç kareler

Kurban Bayramı'nın ilk gününde sahibinin elinden kaçan kurbanlıklar zor anlar yaşattı. Kağıthane'de 700 kilogramlık bir boğa otoparka girerken, Beyoğlu'nda ise kızgın bir boğa mezarlığa dalarak 2 kişiyi yaraladı.

 KAÇAN BOĞA OTOPARKA GİRDİ

Kurban Bayramı'nın ilk gününde yine sahibinin elinden kaçan kurbanlıklar zor anlar yaşattı. Kağıthane Yeşil Vadi Hayvan Pazarı’ndan kalan yaklaşık 700 kilogram ağırlığındaki kurbanlık boğa, Merkez Mahallesi’nde bulunan bir otoparka girdi. Sahibinin peşinden geldiği boğa, bir türlü sakinleşmeyince devreye belediyeye bağlı uzman ekipler ve veterinerler girdi. Ekiplerle adeta köşe kapmaca oynayan boğa, zor anlar yaşattı. Saatlerce direnen boğa, sakinleştirici iğne ile etkisiz hale getirildi. Yaşananlar ise kameralara yansıdı.

A101 market 21-27 Eylül 2024 aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! Meteoroloji ve AFAD'dan peş peşe uyarılar Citroen ikinci el piyasasına meydan okuyor; Tüm modellere sıfır faizle kredi geliyor 21 Eylül 2024 cumartesi çeyrek altın ve gram altın alış-satış fiyatları! Yumuş yumuş oluyor + Evde ekonomik pastane simidi nasıl hazırlanır? Cuma günleri resmi tatil mi oluyor? Birçok kişi cevabını merak ediyordu, öğrenciler heyecanlandı