İsveç'te önlemler kaldırıldı: Salgın tamamen kontrol altında

İsveç'te COVID-19 salgınının tamamen kontrol altına alındığı ve bu nedenle alınan tüm önlemlerin kaldırıldığı açıklandı.

İsveç Halk Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, salgının tamamen kontrol altına alındığı ve 1 Haziran 2021'den itibaren gevşetilmeye başlanan COVID-19 kısıtlamalarının bugün sona erdiği bildirildi.

Ülke genelinde 18 yaşın üzerindekilerin yüzde 83,6'sına ilk doz aşı yapıldığı, iki doz aşı yapılanların oranın ise yüzde 76,5'e ulaştığı bildirilen açıklamada, bugünden itibaren üçüncü doz aşılamanın başlatıldığı kaydedildi.

Açıklamada, uluslararası kuralların geçerli olduğu havalimanları ve uçaklarda maske takma zorunluluğu ile PCR testi gibi kuralların yürürlükte olacağı ifade edildi.

800 bin TL’ye alınabilecek masrafsız otomobiller ; Listede premium da var tamirci düşmanı da. Kış ayları için Prof. Dr. Canan Karatay önerdi ; Ekmek banıp yiyenin burnu bile akmıyor Bahar dizisinde erken veda. Kimse bu ayrılığı kabul edemedi Fiyatlar uçtu ilk 3 sırayı görenler şaştı kaldı! İlçe ilçe hesaplandı: İşte İzmir konut fiyatları Limonu Faydalı Biliyoruz Ama Bu Şekilde Zararlı ; Kadir Ezildi Bile Bu 9 Yerde Kullanmayın Diyor Motorine zam geldi, tabela değişti: 25 Ekim güncel akaryakıt fiyatları