İstanbul'da 45 gün sürecek 'beyaz yol' çalışması

İstanbul'un Bahçelievler ve Avcılar ilçelerinde yapılan "beyaz yol" çalışması ve elektrik altyapı çalışmaları nedeniyle D-100 kara yolunda trafikte yoğunluk yaşanıyor. İBB Sosyal Tesisleri ile Yenibosna durağı arasında metrobüs yolunda 45 gün sürmesi planlanan çalışma nedeniyle D-100 kara yolu 2 şeride düşürülecek.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ekiplerince Küçükçekmece ve Yenibosna arasındaki metrobüs hattında başlatılan "beyaz yol" çalışması kapsamında, Yenibosna metrobüs durağının bariyeri kaldırılırken, yola dubalar yerleştirildi.

Buradaki yolun daralması nedeniyle D-100 kara yolunun Ankara istikametinde araç yoğunluğu oluştu.

A101 market 19 Eylül 2024 tarihinden itibaren geçerli Aldın Aldın aktüel indirimlerinde neler var? Dünyanın en güvenli ve en tehlikeli ülkeleri açıklandı: Türkiye'nin sırası belli oldu A101 market 19-25 Eylül 2024 indirim kataloğu yayımlandı! El Nino bitti, La Nina dönemi geliyor! Türkiye donacak Keskin hafızaya sahip olmanın sırrı 5 baharat - İbn-i Sina asırlar önce önerdi! Yaşam süresi en uzun olan iller açıklandı ; Özellikle kadınlar buraları tercih ediyor