İran Cumhurbaşkanı'nın öldüğü helikopter kazası: Enkaza neden bu kadar geç ulaşıldı?İşte sır perdesi

ENKAZA NEDEN GEÇ ULAŞILDI?

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümü uzun süre teyit edilmedi. İran ordusu alarm durumuna geçti ve İran Genelkurmay Başkanı Muhammed Bakıri, hem orduyu hem devrim muhafızlarını seferber etti. Kaza nedeni belirsizliğini korurken, bölgede tansiyon yükseldi.

İran Cumhurbaşkanı Yardımcısı Muhsin Mansuri, kazadan sonra yaptığı ilk açıklamada "Bir kaç kez helikopter içerisindekiler ile irtibat kurduk ve konuştuk; 2 kilometrelik bir alan içerisinde arama yapıyoruz" dedi. İrtibat kurulan kişilerden birinin yolcu, diğerinin mürettebattan olduğu belirtildi. Bu açıklamalar, Reisi'nin hayatta olduğuna ilişkin beklentileri güçlendirdi.

Azerbaycan'dan kalkan helikopterde Reisi, Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdüllahiyan, Tebriz Cuma İmamı Ayetullah Ali Haşim ve Doğu Azerbaycan Eyalet Valisi Malik Rahmeti vardı. 15 saat süren arama çalışmalarından sonra Reisi ve heyetin yaşamını yitirdiği kesinleşti.

Dünyanın en güvenli ve en tehlikeli ülkeleri açıklandı: Türkiye'nin sırası belli oldu A101 market 19-25 Eylül 2024 indirim kataloğu yayımlandı! El Nino bitti, La Nina dönemi geliyor! Türkiye donacak A101 market 19 Eylül 2024 tarihinden itibaren geçerli Aldın Aldın aktüel indirimlerinde neler var? Keskin hafızaya sahip olmanın sırrı 5 baharat - İbn-i Sina asırlar önce önerdi! Yaşam süresi en uzun olan iller açıklandı ; Özellikle kadınlar buraları tercih ediyor