İklim değişikliğiyle mücadele çağrısı: Fosil yakıt bizi öldürüyor

Mektupta, Paris Anlaşması kapsamındaki iklim taahhütleri ve planlarına sağlık konusunun da dahil edilmesi istenirken, yüksek gelirli ülkeler, sera gazı emisyonlarını daha fazla azaltmaya, düşük gelirli ülkelere vadettikleri finansmanı sağlamaya davet edildi.

Mektupta uzmanlar, tüm ülkeleri fosil yakıtlardan uzaklaşmaya ve salgın sonrası toparlanma sürecinde yatırımların iklim eylemiyle birlikte sosyal ve sağlık eşitsizliklerini de azaltacak şekilde gerçekleştirme çağrısında bulundu.

Sağlıklı baharat oldu mu size 'hileli' baharat! Bakanlık, o sahtekarları da isim isim verdi Kök ve taban maaş tarih olacak, hesapta prim esas alınacak İstanbullular dikkat: 30 ilçede elektrik kesintisi olacak! BEDAŞ, AYEDAŞ duyurdu hemen kontrol edin! Kan Grubu Listede Olanlar Dikkat – Yorgunluğun Nedeni Olabilir ; IQ ile Zeka Seviyesini Etkiliyor Aydın’da bol bol yetişiyor kurusu daha faydalı ; Japonların zekası bundan geliyor MasterChef zeytinyağlı yaprak sarma tarifi! Zeytinyağlı yaprak sarma püf noktaları