Meteoroloji uzmanı kışın geleceği zamanı açıkladı: Soğuklar soba yaktıracak

Dün yurt genelinde hissedilen sonbahar havası bugün de etkisini sürdürecek. Sıcaklık kuzey, iç ve batı kesimlerde 6 dereceye kadar düşecek. Meteoroloji Uzmanı Orhan Şen, gelecek haftaya ilişkin hava sıcaklıkları konusunda kritik değerlendirmelerde bulundu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü son hava durumu raporunu paylaştı. Rapora göre, ülke genelinde havanın parçalı ve yer yer çok bulutlu olması bekleniyor. Marmara’nın doğusu, Doğu Akdeniz, Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzey ve batı bölgeleri, Balıkesir, Kütahya, Çankırı, Yozgat ve Sivas çevreleri, Çanakkale’nin iç bölgeleri ile Batı Akdeniz’in Toroslar kesiminde yerel olarak sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların görüleceği tahmin ediliyor.

A101 17 Ekim 2024 perşembe aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! Prof. Dr. Ahmet Ercan'dan kritik uyarı geldi: 'Bu deprem önemlidir' Evdeki Küfü Anında Yok Ediyor ; Sararma ve Yeşillenme Sona Bulacak BİM market 16 Ekim 2024 çarşamba aktüel ürünler kataloğu! Elektrikli Araç Şarj Maliyetleri Açıklandı ; Türkiye Sıralamada Norveç’ten İyi – İşte Tam Liste… Meteoroloji uzmanı açıkladı: Soğuklar soba yaktıracak