Göç İdaresi Başkanlığı, Türkiye'de ikamet izni alan yabancı sayısını açıkladı

Yabancıların en az ikamet izni aldığı kent Tunceli oldu. 53 yabancının yaşadığı Tunceli'nin ardından, Muş'ta 81, Bayburt'ta 174, Ardahan'da 191 yabancı ikamet izni ile bulunuyor.

Bu yıl yabancılardan 673 bin 355'i kısa dönem, 140 bin 99'u öğrenci, 114 bin 282'si aile, 199 bin 302'si diğer ikamet izni ile Türkiye'de bulunuyor. Kısa dönem ikamet izni ile Türkiye'de bulunan yabancı sıralamasında ilk sırada Irak vatandaşları yer aldı.

Öğrenci ikamet izni ile Türkiye'deki yabancı sıralamasında İran vatandaşları, aile ikamet izni ile Türkiye'de bulunan ülke vatandaşlarından da Azerbaycan ilk sırada yer aldı.

Kış günleri için nefes kesen rotalar ; İstanbul’un yanı başında – Fazla kişi bilmiyor Bu da Meksikalıların kuru fasulyesi: MasterChef chili con carne nasıl yapılır? Yeni Çinli Chery’i tahtından etti ; 500.000 TL kampanya fiyatıyla yeni marka geliyor Benzin ve motorine indirim geldi, tablo değişti: İşte güncel fiyatlar Kanal D dev bütçeli dizisinin final tuşuna bastı! Oyunculara final kararı tebliğ edildi Temizlik malzemeleriyle girmediği ev kalmamıştı ; Ev gereçleri devi iflas etti