Fenerbahçe transfer gündeminde olduğu iddia edilen Kieran Trippier kimdir?

Fenerbahçe transfer gündeminde olduğu iddia edilen Kieran Trippier Fenerbahçeliler ve futbolseverler tarafından araştırılmaya başlandı. Kieran Trippier’ın hayatı ve kariyeri merak ediliyor. Peki, Fenerbahçe transfer gündeminde olduğu iddia edilen Kieran Trippier kimdir? Kieran John Trippier hangi takımlarda oynamıştır? İşte detaylar…

Kieran Trippier kimdir?

19 Eylül 1990 doğumlu Kieran John Trippier, sağ bek pozisyonunda oynayan İngiliz millî futbolcudur. Premier League ekiplerinden Newcastle United forması giymektedir.

Trippier, kariyerine Manchester City alt yapısında başladı ancak A takıma yükselmeyi başaramadı ve Championship kulübü Barnsley'de iki kez kiralık olarak forma giydi. 2011'de, Ocak 2012'de açıklanmayan bir ücret karşılığında kalıcı olarak bir sezonluk kiralık sözleşmeyle Championship kulübü Barnsley'e imza attı. 2012-13 ve 2013-14'te üst üste iki sezon Championship PFA Yılın Takımı'na seçildi.

BİM market 18-24 Eylül 2024 indirim kataloğu yayımlandı! En iyi aile arabaları seçildi! İşte geniş ailelerin en çok tercih ettiği 10 otomobil Türkiye’nin yaşanabilir illeri belli oldu ; Emekliler ve uzaktan çalışanlar bavul toplayacak Dünyanın milyarderleri bu burçlardan çıkıyor ; İşte en zengin 10 isim Prof. Dr. Ahmet Ercan'dan açıklama geldi: Büyük depremin habercisi mi? Tarım Kredi Kooperatif Market 18 Eylül 2024 tarihinden itibaren geçerli indirim kataloğu!