Ev sahipleri özel hayatınıza karışabilir mi? Ev kiralarken sizden neler isteyebilir?

Kira artış oranının yüzde 65 olarak açıklanmasının ardından ev sahipleri sorun çıkarmayacak ve uzun süreli sağlam kiracı arayışına girdi. Ancak bu arayış bazen yasa ihlallerini de beraberinde getiryor. Peki ev sahiplerinin taahhütname isteği, findeks raporu, kefil talepleri yasal mı. Uzmanlar cevapladı.

Temmuz ayı itibariyle kira artışındaki yüzde 25'lik sınır sona erdi. Yeni dönemde kira artışı TÜFE oranına göre belirlenecek. Buna göre, haziran ayı enflasyonun açıklanmasıyla konut ve işyerlerine yüzde 65 oranında zam yapılabilecek.

Dünyanın en güvenli ve en tehlikeli ülkeleri açıklandı: Türkiye'nin sırası belli oldu A101 market 19-25 Eylül 2024 indirim kataloğu yayımlandı! El Nino bitti, La Nina dönemi geliyor! Türkiye donacak A101 market 19 Eylül 2024 tarihinden itibaren geçerli Aldın Aldın aktüel indirimlerinde neler var? Keskin hafızaya sahip olmanın sırrı 5 baharat - İbn-i Sina asırlar önce önerdi! Yaşam süresi en uzun olan iller açıklandı ; Özellikle kadınlar buraları tercih ediyor