Ev sahipleri özel hayatınıza karışabilir mi? Ev kiralarken sizden neler isteyebilir?

Kira artış oranının yüzde 65 olarak açıklanmasının ardından ev sahipleri sorun çıkarmayacak ve uzun süreli sağlam kiracı arayışına girdi. Ancak bu arayış bazen yasa ihlallerini de beraberinde getiryor. Peki ev sahiplerinin taahhütname isteği, findeks raporu, kefil talepleri yasal mı. Uzmanlar cevapladı.

Temmuz ayı itibariyle kira artışındaki yüzde 25'lik sınır sona erdi. Yeni dönemde kira artışı TÜFE oranına göre belirlenecek. Buna göre, haziran ayı enflasyonun açıklanmasıyla konut ve işyerlerine yüzde 65 oranında zam yapılabilecek.

32 yıllık tamirci açıkladı : En çok sanayiye giren 3 otomobil markası Türkiye'nin ünlü kolonya markasına 'acil toplatma' kararı! Sahibi apar topar açıklama yaptı Narin Güran cinayetini böyle manipüle ettiler: Yangın çıktı, elektrikler kesildi 43 yıllık uzman ölçtü: En az yakıt harcayan 10 otomobil markası ve modeli belli oldu Türkiye'deki tüm iller tek tek açıklandı! İşte il il erkek ve kız bebeklere en çok verilen isimler Uzmanlara göre birkaç sene içerisinde kaybolacak 7 meslek