En iyiler açıklandı: İlk 500'de Türkiye'den 10 üniversite

"Dünyanın en iyi üniversiteleri"nin yer aldığı listelerde Türkiye'den 10 üniversite, en az bir sıralamada ilk 500'e girdi. Listelerden 3'ünde ilk 500'e Türkiye'den girebilen tek üniversite ODTÜ oldu.

ODTÜ University Ranking by Academic Performance Laboratuvarı'nın da (URAP) aralarında olduğu 11 üniversite sıralama kuruluşu, ARWU, CWUR, LEIDEN, NTU, QS, RUR, SCIMAGO, THE, USNEWS ve WEBOMETRICS'in, Türkiye'deki 203 üniversitenin dünya sıralamalarına ilişkin değerlendirmeleri ODTÜ URAP tarafından yayımlandı.

Buna göre, 2021 yılı dünya genel sıralamalarından en az birine ilk 500'den girebilen 10 Türk üniversitesi bulunuyor.

800 bin TL’ye alınabilecek masrafsız otomobiller ; Listede premium da var tamirci düşmanı da. Kış ayları için Prof. Dr. Canan Karatay önerdi ; Ekmek banıp yiyenin burnu bile akmıyor Bahar dizisinde erken veda. Kimse bu ayrılığı kabul edemedi Limonu Faydalı Biliyoruz Ama Bu Şekilde Zararlı ; Kadir Ezildi Bile Bu 9 Yerde Kullanmayın Diyor Fiyatlar uçtu ilk 3 sırayı görenler şaştı kaldı! İlçe ilçe hesaplandı: İşte İzmir konut fiyatları Motorine zam geldi, tabela değişti: 25 Ekim güncel akaryakıt fiyatları