Doğu Demirkol kimdir? Doğu Demirkol'un hayatı ve kariyeri

2022 yılında FOX'ta yayımlanan, sunuculuğunu Tansel Öngel'in yaptığı Maske Kimsin Sen? adlı yarışma programında Eda Ece, Melis Sezen ve Alican Yücesoy ile birlikte jüri üyesi olarak yer aldı. Aynı yıl Star TV'de yayımlanan Doğu Demirkol ile Alelade Show adlı talk show türündeki programı hazırlayıp sundu. Ayrıca Turkcell için Türkiye'nin Dijital Hikayeleri konulu reklam filmlerinde yer aldı.

2023'te 1 yıl aradan sonra yine internet platformu BluTV'de Doğu başlıklı dizisinin 2. sezonunu yayınladı. Nisan ayında ise Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı destekleriyle ilk kez TRT 1'de yayımlanan, milli otomobil TOGG ile çekilen ilk yol hikâyesi türündeki, Geleceğin Rotası adlı sinema filminde başrol oynadı. Aynı yıl Aralık ayında önce Ölümlü Dünya 2 başlıklı sinema filminde ilkinde oldugu gibi yine Zafer adlı karakteri canlandırdı. Sonrasında ise; Zeki Demirkubuz'un yönettiği Hayat başlıklı sinema filminde yer aldı.

2024 yılı Ocak ayında vizyona giren ve senaryosunu kendi yazdığı ilk sinema filmi olan Yaşam Koçu'nda başrolü Yağmur Tanrısevsin ile paylaştı.

A101 market 19 Eylül 2024 tarihinden itibaren geçerli Aldın Aldın aktüel indirimlerinde neler var? A101 market 19-25 Eylül 2024 indirim kataloğu yayımlandı! Dünyanın en güvenli ve en tehlikeli ülkeleri açıklandı: Türkiye'nin sırası belli oldu El Nino bitti, La Nina dönemi geliyor! Türkiye donacak Keskin hafızaya sahip olmanın sırrı 5 baharat - İbn-i Sina asırlar önce önerdi! Yaşam süresi en uzun olan iller açıklandı ; Özellikle kadınlar buraları tercih ediyor