Doğu Demirkol kimdir? Doğu Demirkol'un hayatı ve kariyeri

2020 yılında TRT 1'de yayımlanan ve 19 bölüm süren Tutunamayanlar adlı televizyon dizisinde Tarık Şakrak karakterini canlandırdı. Aynı yıl İbrahim Büyükak'ın senaryosunu yazıp oynadığı Bayi Toplantısı başlıklı sinema filminde canlandırdığı Adem Ballı karakteri ile başrolü paylaştı. 2020 ve 2021 yıllarına veda ederken Dijital Platform GAİN'de 2 yıl üst üste yılbaşına özel hazırladığı stand-up gösterileri gerçekleştirdi.

2021 yılında internet platformu BluTV tarafından yayımlanan ve kendi hayatını konu aldığı absürt komedi tarzındaki Doğu başlıklı dizide oynadı. Aynı yıl Ocak ayında Mustafa Sandal ile düet yaptığı Tekrar adlı single çalışmasının normal ve kısa film olmak üzere 2 versiyonunun yayınlandığı skeç tadındaki farklı tarzıyla dikkat çeken klibinde, Musti'nin eski kliplerine göndermede bulunuldu.

Dünyanın en güvenli ve en tehlikeli ülkeleri açıklandı: Türkiye'nin sırası belli oldu A101 market 19-25 Eylül 2024 indirim kataloğu yayımlandı! El Nino bitti, La Nina dönemi geliyor! Türkiye donacak Keskin hafızaya sahip olmanın sırrı 5 baharat - İbn-i Sina asırlar önce önerdi! A101 market 19 Eylül 2024 tarihinden itibaren geçerli Aldın Aldın aktüel indirimlerinde neler var? Yaşam süresi en uzun olan iller açıklandı ; Özellikle kadınlar buraları tercih ediyor