Doğu Demirkol kimdir? Doğu Demirkol'un hayatı ve kariyeri

Doğu Demirkol’un kariyer hayatı

2016 yılında müzisyen Kalben Sağdıç ile birlikte rol aldıkları Garanti BBVA için çekilen skeç tarzındaki Fakat O Ne başlıklı beş dakikalık reklam filminde canlandırdığı karakter ile ayın sonunu getirmekte zorlanan bir adamın gündelik harcamalarla dramatikleşen hayatından ufak kesitler sundu.

2018 yılında Ali Atay'ın yönettiği Ölümlü Dünya filminde canlandırdığı Zafer karakteri ile ilk sinema deneyimini edindi. Aynı yıl 71. Cannes Film Festivali'nde ilk gösterimi gerçekleştirilen, Nuri Bilge Ceylan'ın yönetmenliğini üstlendiği Ahlat Ağacı filminde Sinan Karasu karakteriyle başrolde yer aldı.

2019 yılında APP başlıklı kısa filmde yer aldı. Aynı yıl Garanti Emeklilik için 25 bölümden oluşan Parayı Tutamayan Adam başlıklı mockumentary tarzındaki reklam filmlerinde bir türlü cebinde parayı tutamayan adamın geleceğini ve sevdiklerini kaybetmek üzereyken gelecek koçu ile tanışıp onun sayesinde parayı tutmayı öğrendiği karakteri canlandırdı.

BİM market 18-24 Eylül 2024 indirim kataloğu yayımlandı! En iyi aile arabaları seçildi! İşte geniş ailelerin en çok tercih ettiği 10 otomobil Türkiye’nin yaşanabilir illeri belli oldu ; Emekliler ve uzaktan çalışanlar bavul toplayacak Dünyanın milyarderleri bu burçlardan çıkıyor ; İşte en zengin 10 isim Prof. Dr. Ahmet Ercan'dan açıklama geldi: Büyük depremin habercisi mi? Tarım Kredi Kooperatif Market 18 Eylül 2024 tarihinden itibaren geçerli indirim kataloğu!