Dil altına uygulanabilen COVID-19 aşısı için 'gönüllü' aranıyor

Sadece bir haftalık sürede bile halkın ilgisinin iyi olduğunu dile getiren Akbulut sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bulaşıcılığı yüksek Omicron varyantının bu kadar yaygın olduğu bir dönemde bu şartları sağlayan kişileri bulmak zor. Aşı olmamış, hastalığı da geçirmediğini düşünen 20'nin üzerinde kişi tarandı fakat önemli bir kısmının PCR testi pozitif çıktı, maalesef onları çalışmaya alamadık. Belirtileri yoktu ama bir şekilde hastalığı geçirmişler. Bugüne kadar 2 gönüllümüze aşıyı yapabildik.

Özellikle Ankara'da yaşayan insanlarımıza çağrıda bulunmak istiyorum; eğer COVID-19 geçirmediyseniz ve bugüne kadar hiç aşı yaptırmadıysanız lütfen Ankara Şehir Hastanemizdeki Faz 1 merkezine başvurarak çalışmaya destek olunuz."

A101 market 24-30 Ekim 2024 indirim kataloğu yayımlandı! Benzin ve motorine zam geliyor: Tarih belli oldu Liste Bittiğinde Başa Saracaksınız ; İzleyenler Bu 30 Filmin İçinden Çıkamıyor Tazesini faydalı biliyorduk ; Kuru hali 7 kat daha faydalı oluyor CarrefourSA karta özel gıda ve temizlik ürünlerinde yeni indirimler (CARREFOURSA KART İNDİRİMLERİ) Taste Atlas dünyanın en iyi 10 kuruyemişini açıkladı! Türkiye’den iki lezzet listede