Dil altına uygulanabilen COVID-19 aşısı için 'gönüllü' aranıyor

Dil altına uygulanabilen COVID-19 aşısını geliştiren Ankara Üniversitesi Kanser Araştırma Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Akbulut, "Omicron'un yaygın olduğu dönemde gereken şartları sağlayan kişileri bulmak zor. Aşı olmamış, hastalığı da geçirmediğini düşünen 20'nin üzerinde kişi tarandı fakat önemli bir kısmının PCR testi pozitif çıktı. Bugüne kadar 2 gönüllümüze aşıyı yapabildik." dedi.

Ankara Üniversitesi Kanser Araştırma Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Hakan Akbulut ve 8 kişilik ekibi tarafından geliştirilen, TÜBİTAK COVID-19 Platformunca desteklenen adenoviral vektör tabanlı COVID-19 aşısının insanlar üzerinde deneneceği Faz-1 çalışmaları geçen hafta itibarıyla Ankara Şehir Hastanesi Klinik Araştırma Merkezinde başladı.

Benzin ve motorine zam geliyor: Tarih belli oldu Bu da Meksikalıların kuru fasulyesi: MasterChef chili con carne nasıl yapılır? Liste Bittiğinde Başa Saracaksınız ; İzleyenler Bu 30 Filmin İçinden Çıkamıyor CarrefourSA karta özel gıda ve temizlik ürünlerinde yeni indirimler (CARREFOURSA KART İNDİRİMLERİ) Tazesini faydalı biliyorduk ; Kuru hali 7 kat daha faydalı oluyor Taste Atlas dünyanın en iyi 10 kuruyemişini açıkladı! Türkiye’den iki lezzet listede