Devlette personel alımı nasıl oluyor? E-Devlet'ten 60 saniyede başvuru

Devlete personel alımı artık Kariyer Kapısı dijital platformu üzerinden yapılıyor. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanı Doç. Dr. Salim Atay, "Vatandaşımız ilandaki şartlara uygunsa, başvurusunu e-Devlet üzerinden 60 saniye gibi kısa bir sürede ve hiçbir evrak ya da belgeye elini sürmeden tamamlıyor" dedi.

Milliyet Gazetesi'ne konuşan Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanı Doç. Dr. Salim Atay, Ulusal Staj Programı dijital platformu hakkında iddialı konuştu ve “Hem öğrenci sayısı hem kapsadığı alan bakımından dünyanın en gelişmiş, en rekabetçi, en objektif staj programına sahibiz” dedi.

MasterChef patlıcan kebabı tarifi! Patlıcan kebabı nasıl yapılır? Patlıcan kebabı püf noktası Ünlü salça fabrikası fare görüntüleri şok etti | Salça fabrikası kapatıldı mı? İstanbul'da kira fiyatları uçuşa geçti: İşte ilçe ilçe ortalama kiralar... 29 Eylül güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları... Patateslerin filizlenmesini önlüyor ; Nevşehirli köylülerin uyguladığı taktik Bakanlık harekete geçti... Açık büfelere inceleme: Gıda israfı önlenecek