Çöp balonu gerilimi tırmanıyor: Kuzey Kore, Güney Kore'ye çeşit çeşit kurt yolladı

Kuzey Kore, Güney Kore’ye gönderdiği balonlarla gerginliği yeniden tırmandırdı. Balonlardan çıkan çöpler, kırbaç kurdu, kıl kurdu ve yuvarlak kurt gibi çeşitli parazitlerle dolu. Bu olay, iki ülke arasındaki tansiyonun hâlâ yüksek olduğunu gösteriyor.

Güney Kore ile Kuzey Kore arasındaki soğuk savaş çöp balonlarıyla beraber tırmanışa geçti. Güney Kore'nin bildirili propaganda balonlarına karşılık, Kuzey Kore çöp yollamayı sürdürüyor. Güney Kore'nin başkenti Seul'e ve Gyeonggi eyaletinin kuzey kesimlerine son olarak yaklaşık 100 tane çöp balonu indi.

Semih Çelik kimdir? Önce Ayşenur Halil'i sonra İkbal Uzuner'i katletti! Semih Çelik nereli? Valizini toplayan İstanbullu bu ilçelerden kaçıyor : İşte en çok tercih edilen yerler 34 senelik servis ustası açıkladı : Çamaşır makinesine 1 bardak eklendiğinde fişek gibi çalıştırıyor Hakem Elif Karaarslan kimdir? Orhan Erdemir Elif Karaarslan olayı ne, kaç yaşında? Emekli ve memur zammında tablo netleşiyor Bunlara dikkat etmiyoruz. Fişi prize takarken artık iki kere düşüneceksiniz! Uzmanlar uyardı