Çok sayıda il için kuvvetli yağış alarmı: İstanbul'a sarı kodlu uyarı (2 Eylül 2024 hava durumu?

Meteoroloji, 2 Eylül 2024 Pazartesi günü için hava durumu raporunu yayımladı. 6 il için sarı kodlu uyarı yapılırken; İstanbul, Edirne, Kocaeli, Kırklareli, Afyonkarahisar, Manisa, Adana, Antalya, Hatay, Isparta, Ankara, Eskişehir, Yozgat, Bolu, Düzce, Sinop, Zonguldak, Amasya, Samsun, Artvin ve Trabzon'da sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; yurdun kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara, İç Ege, Akdeniz, İç Anadolu’nun kuzeyi, Batı ve Orta Karadeniz ile Doğu Karadeniz kıyılarının yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

A101 24 Ekim 2024 perşembe aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! A101'e hangi ürünler geliyor? A101 market 19-25 Ekim 2024 indirim kataloğu yayımlandı! İlk sırayı kimse tahmin edemedi! İstanbul'da kiranın en pahalı olduğu mahalleler belli oldu Yerli bildiğimiz ama satılmış 19 marka ; Listeyi duyan şok oluyor 42 yıllık mekanik ustası söyledi ; 150.000 – 500.000 TL arası alınabilecek masrafsız otomobiller Türkiye’nin en büyük üreticisiydi * Konkordato talep etti