Çiftlik sahibi her şeyi anlattı: Yaban domuzu eti kullanıyorlar!

Tarım Bakanlığı’nın taklit-tağşiş ürünler listesi Türkiye’nin gündemine oturdu. Ünlü restoranların köfte ve et ürünlerinde domuz eti tespit edilmesiyle birlikte başlayan tartışmalar sürerken akıllara pek çok soru işareti de geliyor. Domuzları çiftliklerden satın aldıkları konuşulurken iddialara son noktayı Domuz çiftliği sahibi Halit Özbahçıvan koydu. Özbahçıvan, firmaların çiftlik domuzu değil, yaban domuzu kullandığını söyledi.

Tarım ve Orman Bakanlığı’nın geçtiğimiz haftalarda aldığı kararla denetimlerini gerçekleştirdikleri firmalarla ilgili taklit-tağşiş ürünler listesini paylaşması Türkiye’nin gündemine oturdu.

İşte millete domuz eti, sakatat, tek tırnaklı hayvan yediren firmalar! İl il tam listesi açıklandı BİM market 10-13 Ekim 2024 indirim kataloğu yayımlandı! Çiftlik sahibi her şeyi anlattı: Yaban domuzu eti kullanıyorlar! Türkiye’nin en zengin 28 iş insanı belli oldu! Forbes açıkladı, liste güncellendi: A101 market 10 Ekim 2024 tarihinden itibaren geçerli Aldın Aldın aktüel indirimlerinde neler var? En yoksul Türkiye illeri açıklandı ; TÜİK verilerine göre bu okulu bitirenler daha fakir