Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı 51 ilde 865 arsayı satışa çıkıyor

Online katılım kolaylığı

Online katılım sağlanabilecek açık artırmalar 9-10-11 Temmuz günleri saat 10.30'da yapılacak.

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Konferans Salonu Mustafa Kemal Mahallesi Çankaya / Ankara ve TOKİ İstanbul Hizmet Binası Küçükçekmece / İstanbul’da yapılacak açık artırmaya internetten üzerinden de emlakmuzayede.com.tr adresinden teklif verilebilecek.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Halit Çelen, "Kampanyanın yeni işyeri veya ev almak isteyenler için çok önemli olduğunu düşünüyorum. Bende Ankara’da yaşıyorum. Etimesgut’ta ya da Gölbaşı'nda arsam olsa bahçeli bir evimin olmasını isterdim. O yüzden ben de bu kampanyadan yararlanmak istiyorum." dedi.

En sağlam 25 SUV modeli açıklandı! Taş gibiler ve sanayi yolu nedir bilmiyorlar ŞOK market 09 Ekim 2024 çarşamba aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! 15 dakikada sofraya gelen kurabiye ; Browni ıslak kek böyle yapılıyor Çamaşırları şipşak kurutan Japonların kullandığı 6 yöntem - Nemden eser bile kalmıyor Chery rüyası sona erdi! Ek vergi fiyatlara yansıdı, güncellenen liste çileden çıkarttı BİM 15 Ekim 2024 salı aktüel ürünler kataloğu yayımlandı!