ÇELİK KUBBE Türkiye'yi nasıl koruyacak? ASELSAN, TUSAŞ, ROKETSAN ve MKE müthiş proje için çalışıyor

TÜRKİYE HAVA SAVUNMA SİSTEMLERİNDE NE DURUMDA?

Çok Alçak İrtifa alanında, KORKUT ve SUNGUR sistemleri envanterde. Teslimatları da devam ediyor. İlaveten MAR ve AKR gibi birçok sensör sistemi de envanterde bulunuyor. Ayrıca, deniz alanında da GÖKDENİZ kullanımda. BURÇ ve GÜRZ gibi yeni sistemler de geliştiriliyor.

Alçak İrtifa alanında, HİSAR-A envanterde ve teslimatlar devam ediyor. Deniz platformları için de GÖKSUR ve LEVENT gibi sistemler geliştiriliyor. MAR ve AKR gibi radarların daha gelişmiş versiyonları, bu katmandaki sistemlerde de kullanılıyor. HİSAR-A’nın tekerlekli versiyonuna ilaveten paletli araca monte Otonom HİSAR-A da envanterde. Otonom HİSAR-A’da füzeler ve sensör sistemleri, tek bir araca yerleştirilmiş durumda ve bu araç tek başına hava hedeflerine angaje olabiliyor. Teslimatlar da devam ediyor.

Yoshinori Moriwaki de uyardı ; Hesaba katmadığımız bu illerde şiddetli deprem bekleniyor Ceviz + su ile gelen sağlık! 1 gece suda bekletip aç karnına tüketin.. Bakın vücuda neler yapıyor Bu şehirlerde yaşayanlar dikkat: Sarı kodlu alarm Asgari ücret, memur ve emekli maaş zam tahminini açıkladı Mevduat faiz oranları belli oldu: 100 bin, 500 bin ve 1 milyon TL'nin aylık faiz getirisi ne kadar? WhatsApp'tan kapsam dışı kararı! Herkesi yakından ilgilendiriyor - 19 telefon modelinde çalışmayacak