ÇELİK KUBBE Türkiye'yi nasıl koruyacak? ASELSAN, TUSAŞ, ROKETSAN ve MKE müthiş proje için çalışıyor

Orta İrtifa katmanında, HİSAR-O envanterde. 25+ kilometre menzilli IIR Arayıcılı HİSAR-O Füzesi ile 40+ kilometre menzilli RF Arayıcılı HİSAR-RF Füzesi mevcut. Bu alanda, KALKAN Radarı hedeflerin tespiti için aktif olarak kullanılıyor. Teslimatlar da devam ediyor. GÖKDEMİR gibi yeni sistemler de geliştiriliyor.

Yüksek İrtifa alanında SİPER’in halihazırda SİPER Blok I Füzesi ile kabul faaliyetleri devam ediyor. Muhtemelen yakında envantere girecek. 400-500 kilometre menzilli ERALP Radarı envantere girdi, özel bir atış kontrol radarı da mevcut. İlaveten alçak irtifa radar gibi bazı ek sensör sistemleri de SİPER’i destekleyecek. SİPER, oldukça komplike ve Patriot ile S-400 ayarında bir sistem.

SİPER ile birlikte Türkiye’nin hava soluyan hedeflere karşı katmanlı hava savunma ağı tamamlanmış

Kaynak: Anadolu Ajansı, savunmasanayist.com Derleme: ekonomim.com

Yoshinori Moriwaki de uyardı ; Hesaba katmadığımız bu illerde şiddetli deprem bekleniyor Ceviz + su ile gelen sağlık! 1 gece suda bekletip aç karnına tüketin.. Bakın vücuda neler yapıyor Bu şehirlerde yaşayanlar dikkat: Sarı kodlu alarm Asgari ücret, memur ve emekli maaş zam tahminini açıkladı Mevduat faiz oranları belli oldu: 100 bin, 500 bin ve 1 milyon TL'nin aylık faiz getirisi ne kadar? WhatsApp'tan kapsam dışı kararı! Herkesi yakından ilgilendiriyor - 19 telefon modelinde çalışmayacak