Buse Naz Çakıroğlu’nun yarı final maçı ne zaman, hangi kanalda? Buse Naz Çakıroğlu kimdir?

Polonya'nın Nowy Targ kentinde Nowy Targ Arena'da düzenlenen 3. Avrupa Oyunları'nda kadınlar hafif sinek sıklette ilk turu bay geçtikten sonra ikinci turda Ermeni Anush Grigoryan, çeyrek finalde Polonyalı Natalia Rok'u, yarı finalde İtalyan Giordana Sorrentino'yu ve finalde Fransız Wassila Lkhadiri'yi 5-0'lık skorlarla yenerek altın madalyayı kazandı. 2024 Yaz Olimpiyatları için kota kazanmış oldu.

2023 yılında Mustafa V. Koç Spor Ödülü'nü aldı.

Sırbistan’ın Belgrad kentinde düzenlenen 2024 Avrupa Boks Şampiyonası 52 kilo final maçında Rus boksör Anastasiia Kool’u 5-0 mağlup edip altın madalya kazanarak üçüncü kez Avrupa şampiyonu oldu.

Domates ve salatalığı birlikte tüketenlerin dikkatine... Çoğu kişi bu zararından habersiz Özel sektör ve kamu maaşları arasında makas açıldı! İşte en yüksek devlet memuru maaşları Tek tek incelendi en iyi sedan otomobiller seçildi! İşte en iyi 15 sedan otomobil ŞOK market 25 Eylül 2024 çarşamba aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! Avrupa'nın yıllık ortalama maaşları hesaplandı! İşte Türkiye’nin sıralaması İşe en çok alım yapan meslekler şaşırttı! İşveren resmen sıraya giriyor