Bugün hava nasıl olacak? Orta ve Doğu Karadeniz için sel alarmı (26 Haziran hava durumu?

Meteoroloji'den yapılan son hava durumu tahminlerine göre; Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeyi ve doğusu gök gürültülü sağanak yağışlı olacak. Yağışların; Giresun, Rize, Artvin, Ordu ve Trabzon'da kuvvetli olması bekleniyor. Marmara, Kuzey Ege ve Doğu Anadolu'da kuvvetli poyraz etkili olacak. Hava sıcaklıkları kuzey ve iç kesimlerde mevsim normallerine düşecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre: Ülkemizin kuzey ve doğu kesimleri ile Akdeniz’in iç kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeyi ile Sinop, Tokat, Van’ın doğusu ve Hakkari çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Astrolojideki en mutlu 3 burç ; Her şey ters gitse de yüzleri gülüyor Turkcell, Vodafone, Türk Telekom… Fiyatlar tavan yaptı! En ucuz operatör tarifeleri açıklandı Vize istemeyen ülkeler ucuz tatilcilerin rotası ; Valizini alan kimlikle sınırdan geçiyor İstanbul’dan ev alamayanların en çok tercih ettiği 5 ilçe Konut kredisi faiz oranları güncellendi: İşte 3 milyon TL'nin geri ödemesi... Yüksek maaş almak için ne zaman emekli olunmalı?