Bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji'den çok sayıda il için uyarı (17 Ağustos 2024 hava durumu?)

Meteoroloji, 17 Ağustos 2024 hava durumu raporunu yayımladı. Bugün öğle saatlerinde Bingöl, Muş, Bitlis, Van ve Hakkari çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yurdun güneydoğu kesimlerinde toz taşınımı etkili olacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan değerlendirmelere göre ülkemizin Doğu Akdeniz, Orta ve Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu'nun parçalı ve yer yer çok bulutlu, bugün öğle saatlerinde Bingöl, Muş, Bitlis, Van ve Hakkari çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Ülkemizin güneydoğu kesimlerinde ise toz taşınımı bekleniyor.

Naci Görür'den tedirgin eden deprem uyarısı: Sismik boşluk ve enerji "büyük depremi" öne çekti 37 yıllık sanayiciden 900.000 TL’ye 8 otomobil tavsiyesi; Tamiri ucuz ve kolay oluyor Son zamanların trendi en iyi 24 katlanabilir telefon Ve 2024 yılının en iyi hatchback modelleri açıklandı: Otomobil tutkunları bile ilk 10'a şaşırdı Aradığınız un helvası tarifi işte bu * Helva ipek gibi ve tam kıvamında olacak Artış yüzde 60'ı aştı: Aidat fiyatları kiralarla yarışıyor