Bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji'den çok sayıda il için sağanak uyarısı (10 Ağustos hava durumu)

Meteoroloji, 10 Ağustos 2024 Cumartesi günü için hava durumu raporu yayımlandı. İstanbul'un kuzey kıyıları, Edirne, Tekirdağ, Kocaeli, Sakarya, Bursa, Bilecik, Isparta, Ankara'nın kuzey ve doğusu, Konya'nın batı ilçeleri, Osmaniye, Hatay'ın kıyıları, Artvin, Ardahan ile Trabzon ve Rize'nin iç kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan değerlendirmelere göre: ülkemizin kuzey ve iç kesimleri ile Akdeniz parçalı yer yer çok bulutlu, Akdeniz’in Toroslar mevkii, Batı Karadeniz (Sinop hariç), İstanbul'un kuzey kıyıları, Edirne, Tekirdağ, Kocaeli, Sakarya, Bursa, Bilecik, Isparta, Ankara'nın kuzey ve doğusu, Konya'nın batı ilçeleri, Osmaniye, Hatay'ın kıyıları, Artvin, Ardahan ile Trabzon ve Rize'nin iç kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

43 yıllık uzman ölçtü: En az yakıt harcayan 10 otomobil markası ve modeli belli oldu ŞOK market 18 Eylül 2024 çarşamba aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! Uzmanlara göre birkaç sene içerisinde kaybolacak 7 meslek A101 19 Eylül 2024 perşembe aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! 15 soruda Narin cinayeti! Böyle planlamış, böyle gizlemiş ve böyle katletmişler Time dergisi dünyanın en iyi şirketlerini açıkladı: Türkiye'den 4 şirket listeye girdi