Bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji il il sayıp uyardı: Kuvvetli olacak! 13 Temmuz 2024 hava durumu

Meteoroloji 13 Temmuz 2024 hava durumu raporunu yayımladı. Birçok bölge için sağanak yağış uyarısı yapıldı. Yağışların, öğle saatlerinden sonra Batı Karadeniz’in iç kesimleri, Çankırı ile Ankara'nın kuzey çevrelerinde, gece saatlerinde Trabzon'un doğu kesimleri ile Rize ve Artvin kıyılarında yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

Yurdun kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Ege ve Akdeniz bölgelerinin iç kesimleri, İç Anadolu’nun batısı, Batı ve Orta Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeyi ile Sakarya, Bursa ve Bilecik çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Bankaların mevduat faizi yarışı kızıştı! 1 milyon liranın getirisi rekor seviyeye ulaştı SGK listeyi güncelledi! Bu hastalıklara sahip olanlar erken emekli olabilir BİM 13 Eylül 2024 cuma aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! Dünyanın en zengin kadınları listesinde zirve değişti! Sıralama alt üst oldu En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? İşte uzmanlardan tahminler... iPhone 16 Türkiye fiyatları ne kadar? Saatler kala sızdırıldı! İşte herkesin konuştuğu o liste