Bugün hava nasıl olacak? İşte 19 Haziran hava durumu: Sağanak ve aşırı sıcak alarmı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 19 Haziran için son hava durumu raporunu paylaştı. Doğu Karadeniz kıyı illeri, Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusu, Denizli, Uşak ve Burdur ile Isparta'nın kuzey ve batı, Afyonkarahisar'ın güney, Van'ın doğu kesimlerinde sağanak beklenirken hava sıcaklıklarının yurt genelinde mevsim normallerinin 7-10 derece üzerinde olacağı tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre; yurdun kuzeydoğusu ile Güney Ege ve Akdeniz'in iç kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyı illeri, Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusu, Denizli, Uşak ve Burdur ile Isparta'nın kuzey ve batı, Afyonkarahisar'ın güney, Van'ın doğu kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Güneydoğu Anadolu Bölgesinde toz taşınımı bekleniyor.

NOW TV hemen fişini çekti! Final kararı oyunculara tebliğ edildi herkes neye uğradığını şaşırdı Mandalinanın beyaz liflerini temizliyorsanız hemen vazgeçin. Çok şaşıracağınız faydası ortaya çıktı A101 10 Ekim 2024 perşembe aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! Az önce deprem mi oldu? 6 Ekim 2024 son dakika depremler İngiltere’nin meşhur temizlikçisi açıkladı. Sadece 1 damla yetiyor Meğer bu özellik hep gizlenmiş… Windows bilgisayarlarda hayat kurtaran ayar, hemen aktif edin