Bugün hava nasıl olacak? 10 il için sarı kodlu uyarı: Kuvvetli olacak! (20 Temmuz 2024 hava durumu)

Meteoroloji, 20 Temmuz Cumartesi günü için son hava durumu raporunu yayımladı. 10 il için sarı kodlu uyarı yapıldı, Trabzon, Rize, Artvin, Erzurum, Kars, Ardahan, Iğdır ve Ağrı çevreleri ile Giresun'un doğusunda kuvvetli yağış bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan değerlendirmelere göre: yurdun kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Batı ve Orta Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeyi ile Ordu, Tokat, Van, İstanbul’un doğusu, Sakarya ve Kocaeli çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

32 yıllık tamirci açıkladı : En çok sanayiye giren 3 otomobil markası Türkiye'nin ünlü kolonya markasına 'acil toplatma' kararı! Sahibi apar topar açıklama yaptı Börekçi açtıran tarif ; Gerçek su böreğinin lezzet sırrı buymuş Fast Food Tutkunlarının İştahı Kaçtı ; Dev Hamburger Zinciri İflas Başvurusu Yaptı Kilometre göstergeleri onlar için sadece bir rakamdan ibaret! İşte en uzun ömürlü 20 otomobil KPSS ORTAÖĞRETİM CEVAP ANAHTARI - KPSS Türkçe, Matematik, Geometri, Tarih, Coğrafya soru cevapları