Bugün başlıyor: 10 soruda 'Onaylı Randevu Sistemi'...

Bugün başlayacak yeni sistemde randevu tarihinden bir gün önce saat 20.00'ye kadar hastaların randevusuna onay vermesi veya gelemeyeceğini bildirmesi gerekiyor. Peki, onaylı randevu ile ilgili tüm detaylar neler? İşte milyonlarca kişiyi ilgilendiren 'Onaylı Randevu Sistemi' ile ilgili 10 soru ve yanıtları...

Merkezi Hekim Randevu Sisteminde (MHRS) "Onaylı Randevu" dönemi bugün başlıyor. Hastalara, hastanelere ve hekimlere zamanı verimli kullanma imkanı sunacak Onaylı Randevu Sistemi'nde randevuların iptal edilmesinin ardından boş kalan kapasite hizmet bekleyen hastalar için kullanılacak. Boş kalan her randevuda, sistemden randevu alamayan ancak talep bırakmış hastalara ulaşılacak ve öncelik talepte bulunan hastalara verilecek.

Yeni sisteme ilişkin merak edilen 10 soru ve yanıtları şöyle:

Ağızda dağılan gerçek un kurabiyesi : Sadece 3 malzemeyle pastane usulü böyle oluyor Piyasaya rüzgar gibi girmişti : Perakende devi iflas başvurusuna hazırlanıyor Tavuğun besin değerini yok eden hata , hasta bile yapıyor : Bugüne kadar hep küçümsedik Ve Türkiye'deki en ucuz 125 CC motosikletler belli oldu! İşte kuryelerin en çok tercih ettiği model A101 market 12 Eylül 2024 perşembe aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! Ne İstanbul, ne Ankara... Türkiye'nin en zengin ili belli oldu!