Bugün (1 Temmuz) Kabine toplantısı var mı? Kabine toplantısı ne zaman yapılacak?

Vatandaşlar Kabine toplantısının ne zaman yapılacağını ve Kabine gündeminde hangi konuların olacağını merak ediyor. Kabine toplantıları genellikle iki haftada bir defa yapılıyor. Peki, Bugün (1 Temmuz) Kabine toplantısı var mı? Kabine toplantısı ne zaman yapılacak? Kabine gündeminde hangi konular var? İşte ayrıntılar…

Kabine toplantısı ne zaman?

Kabine toplantıları genellikle iki haftada bir defa yapılıyor. Ancak teamül haline gelen bu uygulama gündemin yoğunluğuna göre değişiklik gösterebiliyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında ve Bakanların katılımıyla gerçekleştirilen Kabine Toplantısı, son olarak 4 Haziran 2024 tarihinde yapılmıştı. Kabine toplantısı bugün (1 Temmuz pazartesi) yapılması bekleniyor.

Küçüklükten beri yanlış bilmişiz. Ceviz ağacının dibinde gerçekte neden oturulmaz? 5 Temmuz 2024 cuma altın fiyatları ne kadar? Zeytinin acı aroması nasıl giderilir? Sadece 2 malzemeyle kesin çözüm... Tarihte bugün: 5 Temmuz 20 bin TL kiraya ne kadar zam yapılacak? İşte 5 soru 5 cevap Bu besinler kilo vermenin önünde büyük engel!