Birçok ülke COVID-19 tedbirlerini kaldırıyor

Avusturya'da şubat süresince uygulanan bazı önlemler kademeli kaldırılacak.

Buna göre, 12 Şubat'tan itibaren mağaza ve alışveriş yerlerinin yanı sıra kişisel bakım merkezlerine girişlerde aranan aşı ve hastalığı geçirmiş olma koşulu aranmayacak. 19 Şubat'tan itibaren restoran ve kafelere aşı yaptırmamışlar da negatif sonuçlu testle giriş yapabilecek.

İlkokullarda uygulanan maske zorunluluğunu 14 Şubat'ta sonlandırma kararı alan hükümet, mart itibarıyla eğitim sisteminin tamamında maske zorunluluğunu kaldırmayı planlıyor.

Avrupa'da aşı zorunluluğunun yürürlüğe girdiği ilk ülke olan Avusturya'da kapalı ve açık alanlarda yapılan etkinliklere katılan kişi sayısında da artışa gidildi.

Turkcell, Vodafone, Türk Telekom… Fiyatlar tavan yaptı! En ucuz operatör tarifeleri açıklandı Vize istemeyen ülkeler ucuz tatilcilerin rotası ; Valizini alan kimlikle sınırdan geçiyor Konut kredisi faiz oranları güncellendi: İşte 3 milyon TL'nin geri ödemesi... İstanbul’dan ev alamayanların en çok tercih ettiği 5 ilçe Yüksek maaş almak için ne zaman emekli olunmalı? MasterChef tulumba tatlısı tarifi! MasterChef tulumba tatlısı nasıl yapılır? Tulumbanın püf noktası!