Birçok ülke COVID-19 tedbirlerini kaldırıyor

Azalan vaka ve yüksek aşılama oranı ile birçok ülke COVID-19 tedbirlerini tümüyle kaldırırken bazıları ise aşı kartı uygulamaları, maske takma zorunluluğu ve sosyal alanlara girişlerdeki kısıtlamaları bırakıyor.

Avrupa ülkelerinin büyük bölümü, COVID-19 vaka sayıları artmaya devam etse de yüksek aşılama oranları ve hafif semptomlara sahip Omicron'un baskın varyant olması dolayısıyla salgın tedbirlerini gevşetmeye başladı.

Omicron'la büyük sınav veren Danimarka, normal hayata dönüşte Avrupa'ya öncülük edip 1 Şubat itibarıyla COVID-19'u sosyal açıdan "kritik hastalık" kategorisinden çıkarıp tüm kısıtlamaları kaldırmaya karar verdi.

A101 market 21-27 Eylül 2024 aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! Tarhana çorbasının topaklanmasını önleyen tüyo ; Uşaklı köylüler böyle yapıyor Astrolojideki en mutlu 3 burç ; Her şey ters gitse de yüzleri gülüyor Az önce deprem mi oldu? 21 Eylül 2024 son dakika depremler İkinci el araç piyasasını yönlendiren iller; İşte ikinci elde en çok otomobil satılan iller listesi! Vize istemeyen ülkeler ucuz tatilcilerin rotası ; Valizini alan kimlikle sınırdan geçiyor