Bedelli askerlik 2024 Temmuz zammı ne zaman açıklanacak? Bedelli askerlik ücreti ne kadar olacak?

Askere gitme çağına gelen vatandaşlardan bedelli askerlik yapmak isteyenler gözlerini bedelli askerliğe Temmuz ayında yapılacak zamma çevirdiler. Bedelli askerlik yapmak için ücret ödeyecek olan birçok kişi, zammın ne zaman açıklanacağı ve ne kadar olacağını merak ediyor. Bedelli askerlik 2024 Temmuz zammı ne zaman açıklanacak? Bedelli askerlik ücreti ne kadar olacak? İşte detaylar…

Bedelli askerlik 2024 Temmuz zammı ne zaman açıklanacak?

2024 yılı temmuz ayında geçerli olacak yeni bedelli askerlik ücreti, memur maaş zammı oranlarına göre belli olacak.

6 aylık enflasyon farkına göre belirlenecek olan memur maaşı zammının ardından bedelli askerlik ücreti genelgesi yayınlanacak.

Ekim ayı bitmeden köşeyi dönecek 5 burç; Piyango bileti almalarında fayda var İrmik helvasının dağılmasını önleyen tüyo ; 1 kaşık ekleyince kıvamı da pamuk oluyor İnsanların kokusuna burun kıvırdığı şifa kaynağı ; Canan Karatay bile bol yiyin diyor Piyasalar hareketlendi: Borsa, altın ve dolar için yeni beklentiler neler? Çamaşır suyu efsanesini çürüten yöntem! Sadece 2 malzeme yetiyor, pırıl pırıl yapıyor Şeflerin sır gibi sakladığı tarif! Lokanta usulü mercimek çorbasının püf noktaları!