Barış Alper Yılmaz kimdir? Barış Alper Yılmaz hangi takımlarda oynadı?

Türk millî futbolcu Barış Alper Yılmaz, sosyal medya fenomeni olan Şeyma Subaşı ile aşk yaşadığı iddiası ile gündeme geldi. Bu iddia sonrası Barış Alper Yılmaz’ın hayatı ve kariyeri araştırılmaya başlandı. Peki, Barış Alper Yılmaz kimdir? Barış Alper Yılmaz hangi takımlarda oynadı? Barış Alper Yılmaz’ın oyun tarzı nasıl? İşte detaylar…

Barış Alper Yılmaz kimdir?

23 Mayıs 2000 yılında Rize’de doğan Barış Alper Yılmaz, Süper Lig takımlarından Galatasaray'da forma giyen Türk millî futbolcudur.

Futbola Rize İl Özel İdarespor altyapısında başlayan Yılmaz, 2017'de Ankara Demirspor'a transfer oldu. Üç yıl yedek olarak düzenli bir şekilde süre bulmasının ardından bedelsiz olarak Ankara Keçiörengücü'ne transfer olarak daha düzenli bir kariyere başladı. 2021-22 sezonunun başında Galatasaray'a transfer olmasıyla ilk defa Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi'nde forma giydi. 2022-23'te ilk Süper Lig şampiyonluğunu yaşadı ve ertesi sezon çeşitli mevkilerde daha sık süre bulmaya başlarken ilk defa UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynama şansı buldu.

Narin Güran cinayetinin anatomisi: 'Karanlık sırlar ve Yasak Aşklar'. İşte lanetli köyde yaşananlar Milyarderler listesine 27 Türk! İşte Forbes verilerine göre en zengin Türkler... Prof. Dr. Ercan: 2 büyük deprem boydan boya kıracak Erzincan sallandı, Prof. Dr. Osman Bektaş o faya dikkat çekti: 'Tetiklenen o fay...' Erimeyen turşu yapmanın yolu! Somer Sivrioğlu inceliklerini açıkladı, yiyen müptelası olacak Tercih ettiğiniz yaprak IQ seviyeniz hakkında bilgi veriyor ; İlk hangi rengi seçtiniz?