Bakımı yapılan 4 THK uçağı temmuzda göreve başlayacak

Bakımı yapılan Türk Hava Kurumuna ait 4 amfibik uçak temmuzdan itibaren yangın bölgelerinde konuşlandırılacak. THK Kayyum Heyeti Başkanı Kaya, "Uçakların bakımlarını son derece tasarruflu şekilde yapmaya çalıştık. Bazı parçalar TUSAŞ'ın stoklarından karşılandı ve toplamda 4 milyon dolara yakın tutar harcandı." açıklaması yaptı.

Orman yangınlarıyla mücadelede kullanılmak üzere Tarım ve Orman Bakanlığı ile Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı (SSB) iş birliği, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ'nin (TUSAŞ) destekleriyle bakım ihtiyacı tamamlanan Türk Hava Kurumunun (THK) 4 adet CL-215 amfibik yangın söndürme uçağı, gelecek aydan itibaren yangın bölgelerinde hizmete başlayacak.

A101 market 24-30 Ekim 2024 indirim kataloğu yayımlandı! Benzin ve motorine zam geliyor: Tarih belli oldu Liste Bittiğinde Başa Saracaksınız ; İzleyenler Bu 30 Filmin İçinden Çıkamıyor Tazesini faydalı biliyorduk ; Kuru hali 7 kat daha faydalı oluyor CarrefourSA karta özel gıda ve temizlik ürünlerinde yeni indirimler (CARREFOURSA KART İNDİRİMLERİ) Taste Atlas dünyanın en iyi 10 kuruyemişini açıkladı! Türkiye’den iki lezzet listede